Huidverbetering is onze specialisatie! Bij instituut GAEA richten we ons op een natuurlijke manier van huidverbetering van binnen en van buiten. Instituut GAEA is aangesloten bij Anbos. Een aantal van onze behandelingen worden (deels) vergoed door de zorgverzekeraar.

Huidverbetering en anti aging

Instituut GAEA is gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging. Huidverbetering vindt niet alleen plaats van buiten, maar ook van binnen. Innerlijke situaties, zoals stress of ziekte én ook voeding hebben invloed op de huid. Bij instituut GAEA richten we ons op een natuurlijke manier van huidverbetering door problemen aan te pakken en de conditie van de huid te verbeteren. Hierbij maken we gebruik van de beste producten, zoals EnvironLaviesage én de huidverzorgende make up van Jane Iredale. En zelfs de thee van Té-adoro die wij bij iedere behandeling schenken, draagt bij aan de verbetering van de huid.

Kennismaking

Omdat iedereen anders is en ook iedere huid anders is, kijken we eerst naar het doel van de behandeling en de situatie de klant en doen we een huidanalyse. In overleg wordt dan behandelprogramma samengesteld waarbij het evenwicht tussen uiterlijke en innerlijke schoonheid als uitgangspunt dient. Op deze manier wordt de huid effectief en duurzaam verbeterd. Het is daarnaast ook mogelijk om losse behandelingen te boeken.

Huidverbeterende behandelingen

Bij instituut GAEA bieden we verschillende huidverbeterende behandeling voor gelaat en lichaam. Deze behandelingen kunnen in het teken staan anti-aging; het verminderen van rimpels, het verstevigen van de huid en pigmentvlekken vervagen. Daarnaast kunnen ze in het teken staan van specifieke huidproblemen, zoals acné, couperose en eczeem. Instituut GAEA is aangesloten bij Anbos. Een aantal van onze behandelingen worden (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Klik hier voor meer informatie over vergoedingen.

Bekijk hieronder een aantal van de behandelingen die wij bieden

Huidverbetering


Alle behandelingen