Wil je weten hoe je gezond(er) kunt eten, advies over voedingssupplementen en/of wil je afvallen? Maak een afspraak voor een consult voor een persoonlijk voedingsadvies. Wil je snel afvallen? Maak dan een afspraak voor de Powerslim intake!

Voedingsadvies

Twijfel je of je gezond eet? Ben je op zoek naar advies om gezonder te eten en/of wil je afvallen? Maak dan een afspraak voor een consult voor persoonlijk voedingsadvies. Want wanneer je gezond eet, voel je je beter en energieker. Helaas is het niet gemakkelijk om goede en gezonde keuzes te maken in het voedingsaanbod van tegenwoordig en met alle misleidende en lekker makende reclames. En misschien moet je ook nog rekening houden met de voorkeuren van je partner of gezin. In een consult krijg je individuele begeleiding en een voedingsadvies dat aansluit bij jouw leefsituatie en je specifieke doelen. Naast de nodige kennis en adviezen raak je hierdoor ook nog extra gemotiveerd. Naast voedingsadvies geven wij ook advies over voedingssupplementen.

Snel afvallen met PowerSlim

Is het je doel om binnen korte termijn gewicht te verliezen, dan is de PowerSlim methode wat voor jou. Vele klanten en ikzelf zijn via deze methodes de nodige kilo’s kwijtgeraakt. Wil je weten wat de Powerslim methode precies inhoudt of ben je van plan om met deze methode aan de slag te gaan, maak dan een afspraak voor een PowerSlim intake. In dit uitgebreide intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Wanneer je start met de Powerslim afslankmethode wordt de intake in mindering gebracht. Instituut GAEA is een PowerSlim gecertificeerd center.

Het afslankprogramma van PowerSlim heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag. In de eerste, strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment. In de overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door gewone voedingsproducten. Ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden en adviseren. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van PowerSlim.

Bekijk hieronder de mogelijkheden die wij bieden

Voedingsadvies


Alle behandelingen Bekijk de site van Powerslim