Instituut GAEA is gespecialiseerd in huidverbetering. Bij GAEA geloven we dat de mooiste huid liefde van twee kanten krijgt. Voor het beste resultaat combineren wij daarom de Environ behandelingen met de nutricosmetics van Laviesage. Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor de huid. Deze nutricosmetics bevatten vitaminen, mineralen en essentiële vetten die de huid voeden, verbeteren en beschermen en zorgen voor een gezonde en stralende huid.

De nutricosmetcs van Laviesage zijn ingedeeld in 3 verschillende lijnen; anit-aging, skin health en vitality. De anti-aging lijn gaat huidveroudering en rimpels tegen, versterkt het bindweefsel en beschermt tegen UV straling. De skin health lijn kan worden ingezet bij huidproblemen zoals pigment vlekken, ontstekingsgevoeligheid, een rode huid etc. De vitality lijn geeft het lichaam meer energie en herstellingsvermogen en zorgt voor een goede weerstand.
 

Voordelen laviesage producten

  • De werkzaamheid van de ingrediënten zijn wereldwijd aangetoond door wetenschappelijk onderzoek en heeft zich bewezen door gebruikerservaringen in de dagelijkse praktijk.
  • Voor het samenstellen van de producten gebruikt Laviesage met zorg geselecteerde, pure en 100% zuivere ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
  • Laviesage producten worden geproduceerd conform de strengste certificeringsnormen (haccp, food safety keurmerk fss22000 en skal biocontrole). Hierdoor zijn kwaliteit en veiligheid gewaarborgd.
  • Laviesage schoonheidssalons zijn speciaal opgeleid om deskundig en persoonlijk advies te geven over het optimale gebruik van de Laviesage producten.

Insituut GAEA adviseert

Benieuwd wat Laviesage producten voor jou kunnen doen? Kom langs bij Insituut GAEA en laat je adviseren! Op basis van je huid, lifestyle en voedingspatroon kiezen we samen de Laviesage producten die het beste bij je passen.

 
Online afspraak maken Meer lezen over Laviesage