Huidverbetering

Huidverbetering is onze specialisatie! Word je behandeld bij Instituut GAEA, dan geniet je van een natuurlijke manier van huidverbetering. Sommige behandelingen worden (deels) vergoed door de zorgverzekeraar.

Huidverbetering & huidverjonging

Bij Instituut GAEA zijn we gespecialiseerd in huidverbeterende en huidverjongende behandelingen. Hierbij kijken we niet alleen naar de huid, maar ook naar factoren zoals stress, ziekte en voeding. Voor onze behandelingen maken we gebruik van de beste producten:

  • Environ: een lijn met de hoogste kwaliteit ingrediënten voor hun huidverzorgingsproducten en -verbeteringsproducten
  • Laviesage: een supplementenmerk gemaakt om de conditie van de huid te verbeteren
  • jane iredale: een merk dat excelleert in huidverzorgende producten 
  • Emma Thee: thee die een moment creëert van rust en genieten

Huidverbeterende behandelingen

Bij Instituut GAEA bieden we verschillende behandelingen ter verbetering van het gezicht en lichaam. We kunnen huidveroudering tegengaan, acne verhelpen en pigmentvlekken verminderen. Instituut GAEA is aangesloten bij Anbos en een aantal van onze behandelingen wordt (deels) vergoed door de zorgverzekeraar.

Kom kennismaken!

Iedere huid is anders. Daarom kijken we eerst naar welke behandeling het beste past bij jouw situatie. Met een huidanalyse brengen we de huid in beeld. Naar aanleiding daarvan wordt het behandelprogramma opgesteld waarbij we zowel jouw uiterlijke als innerlijke schoonheid meenemen in ons plan. Ook is het natuurlijk mogelijk om een losse behandeling te ondergaan, zoals:

  • Environ Energetic Mannen. Een complete gelaatsbehandeling voor de mannenhuid die huidvernieuwend en revitaliserend werkt. 
  • Environ Skin Renewal. Een intense gelaatsbehandeling waarbij de huid wordt geëxfolieerd en gehydrateerd, voor een vale, verstopte huid, puistjes, littekens en een door de zon beschadigde huid.
  • Environ Lunchtime Treatment. Een korte, intensieve behandeling gefocust op een specifiek huidprobleem.
  • Consultation discovery treatment. Deze behandeling bestaat uit: Huidscan met de Observ, het verwijderen van je oogmake-up, pre-reinigen van de huid, een micro-exfoliërend masker, reinigen van de huid, tonifiëren, een complete huidanalyse, verhelderende massage, met daarna hydraterende verzorging en UV-bescherming, jane iredale verzorgende minerale foundation en persoonlijk advies. Dit is een eerste behandeling om jouw huid te leren kennen.

Bekijk hieronder een aantal van de behandelingen die wij bieden:

huidverbetering
Environ Energetic mannen
huidverbetering
Environ Skin Renewal
huidverbetering
Environ Lunchtime treatment
huidverbetering
Consultation Discovery treatment
huidverbetering
Bellabaci Facial Cups massage

Ervaringen

Top medisch advies en fijn geholpen voor herhaling vatbaar.

- Pascal

Zeer professioneel en zeer vriendelijk

- Henny

Zeer goede ervaring

- Wim