Acne

Wanneer je last hebt van acne, heb je een huidaandoening die puistjes, mee-eters, rode bultjes en ontstekingen veroorzaakt. Acne komt meestal voor op het gezicht, de borst, rug, nek en/of je schouders. Dat komt omdat hier veel talgklieren zitten. Door zijn hardnekkigheid kan acne gepaard gaan met veel onzekerheid. De juiste behandeling kan dit verlichten.

Acne herkennen

Veel mensen krijgen in hun leven te kampen met acne. Soms komt dit door hormoonwisselingen, zoals in de puberteit, en zal het waarschijnlijk ook vanzelf weer overgaan. Maar in andere gevallen kan het hardnekkiger en vervelend zijn. Wanneer je met crèmes en lotions in de weer gaat, irriteer je de huid vaak alleen maar meer en kan deze juist nóg verder uit balans raken en verder ontsteken.

Acne behandelen

Bij Instituut GAEA passen we verschillende behandelmethodes toe om acne tegen te gaan. Welke we toepassen is afhankelijk van de conditie van jouw huid en je huidtype. We stellen dit altijd eerst af tijdens een consult voordat we aan de slag gaan. Zo werken we bijvoorbeeld met:

  • peelingkuren
  • vitaminekuren
  • voedingsadviezen
  • microneedling
  • Ionzyme DF apparaat

Ben je benieuwd wat wij voor jouw huid kunnen betekenen? We vertellen het je graag. Neem hier contact op!

Ervaringen

Top medisch advies en fijn geholpen voor herhaling vatbaar.

- Pascal

Zeer professioneel en zeer vriendelijk

- Henny

Zeer goede ervaring

- Wim