Huidveroudering

Iedereen krijgt met huidveroudering te maken. Vroeg of laat zien we tekenen van een ouder wordende huid. Al vanaf het vijfentwintigste levensjaar neemt de aanmaak van collageen af. Om ervoor te zorgen dat jouw huid jong en vitaal blijft, kan je huid wel wat hulp gebruiken.

huidveroudering

Huidveroudering herkennen

De huid wordt slapper, poriën ogen groter of er ontstaan diepe lijnen in de huid. Vaak zien we huidveroudering in combinatie met pigmentvlekken en roodheid. Je ziet er ouder uit dan je je voelt en dit is met name zichtbaar in het gezicht en op de hals, de borst en de handen. Het proces wordt versneld door zon, roken, stress en slechte voeding. Gelukkig is er veel mogelijk op het gebied van huidverjonging.

Huidveroudering behandelen

Voordat je enige vorm van behandeling zult ondergaan voor huidveroudering, vindt er altijd eerst een consult plaats, waarbij een huidanalyse met de OBSERVE 520 gedaan wordt. Je ondergaat een huidscan die je een goed beeld geeft van de huidige staat van je huid. Zo kun je bijvoorbeeld zien waar de huid droog is en waar pigment en talgproblemen zitten. Naar aanleiding daarvan krijg je een persoonlijk advies.

Instituut GAEA

Elke huid is uniek en zo beginnen wij ook aan een behandelplan. Al onze adviezen worden specifiek op jouw huid afgestemd voor échte huidverbetering. Neem hier contact op voor jouw unieke huidadvies!

Ervaringen

Top medisch advies en fijn geholpen voor herhaling vatbaar.

- Pascal

Zeer professioneel en zeer vriendelijk

- Henny

Zeer goede ervaring

- Wim