“Natuurlijk rustpunt in een hectische wereld”

Het leven is turbulent, hectisch en gehaast. In onze moderne technisch steeds verder geperfectioneerde samenleving, wordt er steeds meer verwacht. Stress, burn-out, altijd druk, het zijn begrippen die we als normaal beschouwen. Ze horen bij het leven.

Instituut GAEA is een rustpunt waar aandacht voor jezelf, ontspanning en tot rust komen centraal staan. Dat schoonheid niet alleen van buiten komt, maar ook van binnen is al sinds jaar en dag bekend. Ook uw gezondheid en gemoedstoestand hebben hier invloed op. Instituut GAEA is gespecialiseerd in huidverbetering van binnen en buiten. Je krijgt altijd een duidelijk en persoonlijk advies!

 

Filosofie GAEA

GAEA betekent moeder aarde. Deze betekenis kenmerkt de manier van werken en handelen van Instituut GAEA. Instituut GAEA werkt zoveel mogelijk met natuurlijke producten en zet de klant in de behandeling centraal. Eerst wordt gekeken naar het doel van de behandeling en de situatie van de klant. In overleg met u wordt een behandelprogramma samengesteld waarbij het evenwicht tussen uiterlijke en innerlijke schoonheid als uitgangspunt dient. Wilt u een losse behandeling boeken, dan kan dat natuurlijk ook!

De overtuiging dat een gezonde huid niet alleen aan de buitenkant plaats kan vinden is na jarenlange ervaring wel duidelijk. Innerlijke situaties zijn van invloed op hoe je je voelt. maar zijn ook vooral zichtbaar aan de huid. Bijvoorbeeld een simpele verkoudheid: vermoeid, rode neus, bleek. Maar ook zaken zoals stress en steeds meer voorkomende burn-outs laten hun sporen achter op de huid. Instituut GAEA is al jarenlang gespecialiseerd in huidverbetering van buiten én van binnen!

Over Gea

Gea Bruins, de eigenaresse van Instituut GAEA, is gediplomeerd schoonheidsspecialist, medisch pedicure, manicure en voedingsadviseur. Klik hier voor meer informatie over Gea.

Trots ben ik als de klant tevreden de deur uit gaat en er verbetering plaats heeft kunnen vinden.

Gea Bruins Eigenaresse Instituut GAEA

Vergoedingen & voordeel

Instituut GAEA is aangesloten bij Ketenzorg en de Eerstelijns Zorggroep Haaglanden (ELZHA). ELZHA faciliteert en stimuleert, maar stelt ook kwaliteitseisen aan de zorgverleners. Door de gezamenlijke aanpak maken we chronische zorg beter.

Instituut GAEA heeft een AGB code. Een groot aantal van onze behandelingen worden tot wel 100% vergoed. Ook kunt u bij ons sparen voor voordeel Lees hier meer over vergoedingen en voordeel.