Problemen

Bekijk hieronder de mogelijkheden voor huidproblemen

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van onze mogelijkheden voor verschillende huidproblemen. Klik verder om meer informatie te lezen!

Acne

Wanneer je last hebt van acne, heb je een huidaandoening die puistjes, mee-eters, rode bultjes en ontstekingen veroorzaakt. De juiste behandeling kan dit verlichten.

Lees meer

Eczeem

Er zijn veel mensen die met een schilferende huid te kampen hebben, al dan niet gecombineerd met roodheid. Oorzaken hiervan kunnen verschillen.

Lees meer

Huidveroudering

Iedereen krijgt met huidveroudering te maken. Om te zorgen dat jouw huid jong en vitaal blijft, kan je huid wel wat hulp gebruiken.

Lees meer

Littekens

Littekens, striemen en striae kunnen overal op het lichaam verschijnen. Hierdoor voel je je misschien niet heel zelfverzekerd. Met een gepaste behandeling zit je weer goed in je vel!

Lees meer

Pigmentvlekken

Bij pigmentvlekken, ook wel 'ouderdomsvlekken' genoemd, heb je last van verkleuringen van de huid. Dit kan de huid oneffen doen lijken, wat een bron van frustratie kan zijn.

Lees meer

Psoriasis

Psoriasis is een auto-immuunziekte, die een stoornis in de huidgroei veroorzaakt. De vernieuwing van de huidcellen gaat sneller dan normaal.

Lees meer

Roodheid

Roodheid in het gezicht wordt door veel mensen als ongemakkelijk ervaren. Dit kan ongemak veroorzaken.

Lees meer

Ervaringen

Top medisch advies en fijn geholpen voor herhaling vatbaar.

- Pascal

Zeer professioneel en zeer vriendelijk

- Henny

Zeer goede ervaring

- Wim