Roodheid

Roodheid in het gezicht wordt door veel mensen als ongemakkelijk ervaren. Dat komt doordat het kan lijken alsof je continu bloost of alsof je je net intensief hebt ingespannen. Onder bepaalde omstandigheden verergert het soms. Dit kan voor veel ongemak zorgen.

roodheid

Rosacea herkennen

Rosacea wordt vaak verward met de huidaandoening couperose. Dit komt doordat beide huidaandoeningen roodheid veroorzaken. Rosacea is een chronische aandoening die vaak gepaard gaat met bultjes. Deze verergeren onder invloed van stress, temperatuurwisselingen, bepaalde voedingsmiddelen en alcohol.

Couperose herkennen

Bij couperose zijn de haarvaatjes in de huid van het gezicht verwijd. Dit komt vooral voor rond de neus en wangen, maar verdwijnt niet vanzelf en wordt vaak erger door de zon. Als je een lichte, dunne huid hebt ben je hier vaak gevoeliger voor, maar het kan ook genetisch bepaald zijn.

Roodheid behandelen

Roodheid is met verschillende methoden te behandelen, maar welke het best geschikt is, hangt af van de mate van de huidconditie en staat van de huid. Samen kijken we naar de meest geschikte behandeling voor jouw huid. Kom je snel langs? Neem hier contact op!

Ervaringen

Top medisch advies en fijn geholpen voor herhaling vatbaar.

- Pascal

Zeer professioneel en zeer vriendelijk

- Henny

Zeer goede ervaring

- Wim