Manicure en pedicure

Je wilt graag dat je voeten en handen mooi verzorgd ogen en gezond zijn. Daarom kun je bij GAEA een (medisch) pedicure of manicure ondergaan.

Verzorgde handen

Dagelijks worden je handen aan veel invloeden van buitenaf blootgesteld. Er wordt wel eens gezegd dat je handen je leeftijd verraden. Wanneer je mooie, verzorgde nagels wilt hebben of last hebt van droge handen, kloofjes of nagelproblemen, dan kan een manicure de oplossing zijn. Met een uitgebreide manicurebehandeling worden je handen volledig verzorgd, zodat je met stralende nagels de deur uitloopt. Hierbij werken we met de vegan, dierproefvrije en organische producten van Famous Names.

Verzorgde voeten

Je staat de hele dag op je voeten. Het is dan ook geen overbodige luxe om soms de tijd te nemen om je voeten te verzorgen. Natuurlijk is het fijn als je voeten er niet alleen verzorgd, maar ook mooi uitzien. Verwen je voeten met een cosmetische pedicure; een wellnessbehandeling voor de voeten of kies één van de andere pedicure behandelingen. In een uitgebreide behandeling behandelen we ook problemen als likdoorns, ingegroeide nagels, schimmelnagels, (overmatig) eelt en kloven.

Vergoedingen medische pedicure

Ook bij voetproblemen, zoals een diabetische voet of reumatische klachten, kun je bij Instituut GAEA terecht. Wij zijn aangesloten bij brancheverenigingen ProVoet en ProCert. Daarnaast zijn we aangesloten bij Ketenzorg, waardoor behandelingen van de diabetische en reumatische voet (kan) vergoed worden door zorgverzekeraars en zorggroepen. Ketenzorg wordt vergoed uit de basisverzekering.

We zijn gespecialiseerd in personen met risicovoeten, zoals:

  • Diabetes mellitus
  • Reumatische aandoening
  • Kanker
  • Hart– en vaatziekten
  • Neurologische aandoeningen
  • Longaandoeningen
  • Bloedstollingsproblematiek
  • Wondgenezingsproblematiek
  • Verstoorde immuniteit

Bekijk hieronder de mogelijkheden die wij bieden:

manicure
SpaRitual manicure deluxe
manicure
SpaRitual manicure basis
manicure
Korte manicure
pedicure
Aanvulling
pedicure
Medische pedicure
pedicure
Pedicure 20, 30 of 45 min
pedicure
Cosmetische pedicure

Ervaringen

Top medisch advies en fijn geholpen voor herhaling vatbaar.

- Pascal

Zeer professioneel en zeer vriendelijk

- Henny

Zeer goede ervaring

- Wim