Ben je op zoek naar make-up advies Den Haag en/of wil je jezelf professioneel laten opmaken? Wij van Instituut GAEA adviseren je graag terwijl we je professioneel opmaken of in onze make-up workshop.

Professionele make-up

Laat jezelf professioneel opmaken! Leuk om gewoon zomaar een keer te doen, voor een speciale gelegenheid of om eerst te kijken welke producten het beste bij je passen voordat je ze koopt. Je kunt bij instituut GAEA terecht voor een lichte make-up of een dag-of avond make-up. Tijdens het opmaken leggen we uit wat we doen en waarom en welke kleuren goed bij je huid passen. Als je wilt kun je de producten ook bij ons in de salon kopen. Ga je binnenkort trouwen? Bij ons kun je ook terecht voor bruids make-up!

De beste make-up merken

Bij instituut GAEA gebruiken we alleen de beste producten voor de huid en gebruiken we zoveel mogelijk natuurlijke producten. Ook voor make-up is het belangrijk om producten te gebruiken die goed zijn voor je huid, want net als bij een creme, wordt ook make-up opgenomen door je huid. Daarom gebruiken wij de natuurlijke minerale make-up van Jane Iredale. De make-up van Jane Iredale is niet alleen goed voor de huid, de make-up blijft lang zitten, loopt niet uit en geeft een prachtig effect op de huid. De productlijnen bestaan uit vele kleuren voor iedere huid. Naast de basisproducten komen er elk seizoen nieuwe producten met de trendkleuren van dat seizoen.

Lees hier verder over Jane Iredale producten en waarom Instituut GAEA kiest voor dit merk.

Bekijk hieronder de mogelijkheden die wij bieden

Make up advies


Alle behandelingen