Boek een manicure Den Haag voor mooie en verzorgde handen en nagels. Heeft u last van droge handen, kloofjes of nagelproblemen? Of wilt u met mooie verzorgde nagels voor de dag komen? Dan is een manicure iets voor u!

Mooi verzorgde handen en nagels

Een manicure is een behandeling van de handen en de nagels. Je handen worden dagelijks blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Ze zeggen wel eens dat handen je ware leeftijd vertonen. En omdat je handen op je gezicht na de meest zichtbare delen van je lichaam zijn, is het belangrijk dat je handen en nagels er verzorgd uit zien. Bij een basis manicure behandeling (al vanaf €10,-) worden de handen gereinigd, de nagelriemen verzorgd en de nagels in een mooie vorm gevijld. Afsluitend worden de handen verzorgd met een handcrème. Je kunt ook kiezen voor een uitgebreidere behandeling met onder andere scrub, handmasker, onderarm massage, handmassage en nagellak.

SpaRitual; duurzaam & natuurlijk

De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij ons voorop. Daarom werkt schoonheidsinstituut GAEA bij manicure behandelingen met het beste natuurlijke merk, SpaRitual. De producten van SpaRitual zijn dierproefvrij, veganistisch en bevatten alleen organische ingrediënten.

Merken manicure

SpaRitual

Caption

Go Time

 
 

Bekijk hieronder de mogelijkheden die wij bieden

Manicure


Alle behandelingen