Instituut GAEA is gericht op huidverbetering en het tegengaan van huidverbetering. Hoe de huid er uit ziet hangt af van vele factoren, zoals erfelijkheid, voeding & lifestyle en natuurlijk ook wat je op je huid smeert. Instituut GAEA werkt met de exclusieve huidverbeteringsproducten van Environ®. De filosofie van Environ® is streven naar bescherming en herstel van de huidfuncties om zo haar natuurlijke eigenschap te gebruiken om zichzelf te herstellen en te beschermen.

Environ® is toonaangevend in deze vooruitstrevende filosofie over huidverzorging. De kwaliteit van de producten, professioneel advies en de garantie op reële resultaten zijn de bouwstenen voor een eerlijke huidverzorging nu en in de toekomst. ENVIRON® Skin Care biedt een gamma aan van hoogst kwalitatieve huidverzorgingsproducten voor gelaat en lichaam. De high-tech formules bevatten ingrediënten waarvan de doeltreffendheid wetenschappelijk bewezen is. Deze formules werden samengesteld op basis van de nieuwste ontwikkelingen in anti-verouderingsonderzoek.

De ENVIRON® producten zijn ontwikkeld door plastisch chirurg Dr. Desmond Fernandes. Sinds 20 jaar doet hij intensief onderzoek op het gebied van de huidfysiologie. Hij maakte geschiedenis door als eerste vitamine A in hoge effectieve dosissen te verwerken in huidverzorgingsproducten. Het productenassortiment bestaat uit acht huidverzorgingssystemen met meer dan 40 producten. In meer dan 50 landen staan schoonheidsspecialisten, plastische chirurgen en dermatologen voor 100% achter de ENVIRON® filosofie.

Voordelen Environ producten

  • Environ producten bevatten hoge effectieve dosissen vitamine A en antioxidanten.
  • Environ producten zijn geschikt voor alle huidtypes, elke leeftijd en elk geslacht.
  • Environ producten worden langdurig klinische getest. De doeltreffendheid en veiligheid van Environ
  • producten zijn dan ook bewezen.
  • De producten van Environ bevatten zo weinig mogelijk bewaarmiddelen en zijn verpakt in speciale flesjes en tubes die de producten beschermen tegen licht en lucht.
  • Bepaalde producten zijn gecertificeerd door het prestigieuze Swiss Vitamin Institute, dat erover waakt dat de hoogste productienormen worden gehandhaafd.

Voordelen Environ behandeling

  • Het Environ Ionzyme DF apparaat combineert de kracht van intermitterende iontoforese en sonoforese op lage frequentie. Hierdoor wordt de opname van de producten die tijdens de Environ behandelingen gebruikt worden verhoogd. Dit leidt tot snellere en langdurig zichtbare resultaten.
  • Environ huidverzorgingsspecialisten worden intensief opgeleid, zodat zij een correcte huidanalyse uit kunnen voeren en juist advies kunnen verstrekken. Environ won al meerdere keren de Professional Beauty Award voor ‘de beste trainingen’.

Kenmerken

Online afspraak maken Meer lezen over Environ